پای گوجه فرنگی

یک پیش غذا با طعم مدیترانه ای که می تواند یک شام سبک هم باشد

متعلق به دسته های

پای گوجه فرنگی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • خمیر فیلو یا یوفکا: 12 ورقه 35 در 22 سانتیمتری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر نان: 2 قاشق غذاخوری
  • سس پستو: 2 قاشق غذاخوری (برای طرزتهیه سس پستو آماده کلیک کنید)
  • پنیر فتا یا صبحانه خردشده: 3/4 للیوان
  • گوجه فرنگی ورقه شده: 2 عدد
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • برگ ریحان: 5 تا 6 برگ

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک ورق خمیر فیلو را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید. (بقیه خمیر فیلو را با یک حوله مرطوب بپوشانید تا خشک نشود.)
  • روی خمیر با 1/2 قاشق چایخوری روغن برس بزنید و 1/2 قاشق چایخوری نان خرد شده بپاشید.
  • لایه ها را تکرار کنید، با دقت روغن را تا لبه ها بمالید.
  • هر طرف را دو سانتیمتر به سمت مرکز تا کنید تا لبه تشکیل شود.
  • روی لایه آخر سس پستو بمالید و نصف پنیر فتا را بپاشید.
  • برش های گوجه فرنگی را به صورت متناوب روی پنیر بچینید.
  • فلفل و پنیر فتا باقیمانده بپاشید.
  • 20-25 دقیقه تا زمانی که لبه های خمیر طلایی و ترد شود، بپزید.
  • سپس از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید و به مدت 5 دقیقه خنک کنید.
  • با ریحان تزئین کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 135 کالری، چربی 7 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 7 میلی گرم، سدیم 221 میلی گرم، کربوهیدرات 13 گرم، قند 1 گرم، فیبر 1 گرم، پروتئین 5 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید