کاسرول بادمجان پنیری ایتالیایی

یک کاسرول گیاهی خوشمزه. آسان، خوشمزه و بدون گلوتن.

کاسرول بادمجان پنیری ایتالیایی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  •  پیاز کوچک خرد شده: 1 عدد
  • سیر خرد شده: 1 حبه 
  • بادمجان متوسط ​​خرد شده: 2 عدد
  • گوجه فرنگی بزرگ سفت اما رسیده خردشده: 1 عدد
  • پونه کوهی: 1 قاشق چایخوری 
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری 
  • ریحان تازه خرد شده: 4 تا 5 برگ
  • آویشن تازه: 1 عدد
  • فلفل تند: 1 تا 2 عدد (اختیاری
  • آب: 1/4 لیوان

رویه

  • پنیر خامه ای: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • در یک کاسه متوسط، بادمجان خرد شده و 1/2 قاشق چایخوری نمک را با هم بریزید و بگذارید حدود 20 دقیقه بماند، و آب آن را دور بریزید.

مواد داخل

  • در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​روغن زیتون، پیاز و سیر را اضافه کنید، حدود 3-5 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید.
  • بادمجان آبکش شده را اضافه کنید و آب را اضافه کنید تا نرم شود، تقریبا 5 دقیقه
  • گوجه فرنگی خرد شده، پونه کوهی، نمک، ریحان، آویشن و تکه های فلفل تند را اضافه کنید.
  • حرارت را کم کنید و در را به صورت نیمه بگذارید و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشانید تا تقریباً تمام آب آن تبخیر شود. 
  • فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک ظرف متوسط ​​را کمی چرب کنید.

رویه

  • در یک کاسه کوچک پنیر خامه ای و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
  • مواد داخلی را در ظرف بریزید و روی آن از مخلوط پنیرخامه ای بریزید.
  • پنیر پارمسان رنده شده بپاشید.
  • حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب و طلایی شود، بپزید.

نکات

بهتر است بادمجان های متوسط ​​تا کوچک را انتخاب کنید، آنها نرم تر و حاوی دانه های کمتری نسبت به بادمجان های بزرگتر هستند.

کاسرول را می توانید سه تا چهار روزدر یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 237 کالری، کربوهیدرات 13 گرم، پروتئین 9 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 68 میلی گرم، سدیم 305 میلی گرم، پتاسیم 468 میلی گرم، فیبر 5 گرم، قند 6 گرم، ویتامین آ 700 واحد، ویتامین سی 10 میلی گرم، کلسیم 156 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید