در یک قابلمه کوچک آب و بلغور را با هم مخلوط کنید. به جوش بیاورید؛ حرارت را کاهش دهد ، در آن را گذاشته و به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که بلغور نرم شود، بپزید. آبکش کنید.
در یک تابه بزرگ، کدو سبز و پیاز را در روغن داغ روی حرارت متوسط به مدت 5 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که کمی نرم شوند، بپزید و هر از گاهی هم بزنید.
از روی حرارت بردارید و بلغور و گوجه و پنیر را با هم مخلوط کنید.
مخلوط را به طور مساوی در فنجان های مافین آماده شده بریزید.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، پونه کوهی و فلفل را با هم مخلوط کنید.
به طور مساوی روی مخلوط سبزیجات در فنجان های مافین بریزید.
به مدت 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که چاقویی که در مرکز مافین ها قرار داده شده تمیز بیرون بیاید، بپزید.
بگذارید روی توری سیمی به مدت 5 دقیقه خنک شود.
با یک چاقوی نازک دور لبه های مافین ها بکشید تا مافین ها از قالب خارج شوند.
مافین ها را با احتیاط از قالب ها خارج کرده و گرم سرو کنید.
نکات
در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
ارزش غذایی
این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 عدد): انرژی 117 کالری، پروتئین 11 گرم، کربوهیدرات 9.5 گرم، قند 2.5 گرم، چربی 4.2 گرم، فولات 21 میکروگرم، کلسیم 96 میلی گرم، سدیم 294 میلی گرم، پتاسیم 275 میلی گرم