سوپ سرخ شده ساده و تخم مرغ

این غذا یک نوع ساده و سالم از یک غذای بین المللی است.

متعلق به دسته های

برنج سرخ شده با تخم مرغ

مواد اولیه

  • روغن کنجد، 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک خرد شده: 1 عدد
  • هویچ خرد شده: 2 عدد (حدود یک لیوان)
  • فلفل دلمه خرد شده: 1 عدد
  • سیر خرد شده: 2 حبه
  • بیبی اسفناج: 1 لیوان
  • نخود پخته: 1 لیوان
  • پیارچه خرد شده: 1/2 لیوان
  • برنج پخته: 4 لیوان
  • سس سویا کم نمک: 1/4 لیوان
  • دانه کنجد: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 4 عدد 
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • روغن کنجد را در تابه روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • پیاز، سیر، فلفل و هویچ را اضافه کنید. برای 5 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
  • اسفناج، نخود و پیازچه را بیفزایید. 3 دقیقه دیگر بپزید. 
  • برنج پخته، سس سویا و دانه کنجد را اضافه کنید. 5 تا 6 دقیقه بپزید تا طعم ها ترکیب شوند.
  • در یک ظرف دیگر کره را روی حرارت متوسط قرار دهید وقتی ذوب شده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
  • وقتی سفیده تخم مرغ ها شروع به بسته شدن کرد چند قطره آب به آن اضافه کنید و در ظرف را برای 30 ثانیه بگذارید. این کار باعث می شود سفیده کاملا پخته شود اما زرده کمی روان باشد.
  • زمان سرو روی هر بشقاب از برنج یک تخم مرغ قرار دهید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 415 کالری، پروتئین 14 گرم، کربوهیدرات 60 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 6 گرم، چربی 13 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 164 میلی گرم، کلسیم 105 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 628 میلی گرم، پتاسیم 505 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید