پیاز، سیر، فلفل و هویچ را اضافه کنید. برای 5 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
اسفناج، نخود و پیازچه را بیفزایید. 3 دقیقه دیگر بپزید.
برنج پخته، سس سویا و دانه کنجد را اضافه کنید. 5 تا 6 دقیقه بپزید تا طعم ها ترکیب شوند.
در یک ظرف دیگر کره را روی حرارت متوسط قرار دهید وقتی ذوب شده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
وقتی سفیده تخم مرغ ها شروع به بسته شدن کرد چند قطره آب به آن اضافه کنید و در ظرف را برای 30 ثانیه بگذارید. این کار باعث می شود سفیده کاملا پخته شود اما زرده کمی روان باشد.
زمان سرو روی هر بشقاب از برنج یک تخم مرغ قرار دهید.