کوکی کانولی

بافتی بسیار سبک با طعم مرکبات

متعلق به دسته های

  • شیرینی/ شکلات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره نرم 8 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 لیوان
  • پنیر خامه ای 1 لیوان
  • رنده پوست پرتقال3 قاشق چایخوری
  • وانیل 2 قاشق چایخوری
  • دارچین 1/2 قاشق چایخوری
  • جوزهندی 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخی
  • پودرشکر 1 لیوان
  • شیر 2 قاشق غذاخوری
  • پسته خردشده 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • کره و شکر را با همزن هم بزنید تا خامه ای شود.
  • پنیر، 2 قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال، وانیل، دارچین و جوزهندی را اضافه کرده و هم بزنید.
  • تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید.
  • روی خمیر یک کیسه بکشید و برای دست کم دو ساعت در یخچال قرار دهید.
  • سپس از خمیر به اندازه یک قاشق بردارید و روی سینی فر قرار دهید.
  • بین کوکی ها روی سینی حدود 3 سانتیمتر فاصله بگذارید.
  • کوکی ها را به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سپس اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود.
  • پودرشکر، شیر و 1 قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و آیسینگ تهیه شده را روی کوکی های خنک بریزید و روی آن ها پسته بپاشید.

نکات

این کوکی ها را می توانید تا 5 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 30 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 120 کالری، پروتئین 2.5 گرم، کربوهیدرات 18 گرم، فیبر 0.5 گرم، قند 11 گرم، چربی 5 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 18.5 میلی گرم، سدیم 75 میلی گرم، پتاسیم 23 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید