سالسا خانگی

این غذای مکزیکی/اسپانیایی را هم می توان در کنار لواش تست و سبزیجات و هم در تهیه غذاهای دیگر استفاده کرد.

سالسا خانگی

مواد اولیه

  • گوجه فرنگی: 8 عدد متوسط خرد شده
  • گشنیز: 1/2 مشت
  • آبلیمو: 1 عدد لیمو
  • پیازچه: 1 عدد خرد شده
  • فلفل سبز: 1-2 عدد خرد شده
  • سرکه قرمز: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • سیر: 2 قاشق چایخوری خرد شده
  • زیره: 2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • همه مواد بجز پیازچه را در غذاساز بریزید. چند دقیقه روشن کنید تا مخلوط شوند اما پوره نشوند.
  • سالسا را در ظرفی ریخته و پیازچه را روی آن بریزید. 
  • روی آن را پوشانده و دست کم 3 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

نکات

سالسا را با نان لواش تست شده می توانید سرو کنید یا در تهیه غذاهای دیگر از آن استفاده کنید.

سالسا معمولا به صورت تند مزه تهیه می شوند می توانید به سلیقه خود از فلفل قرمز استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای ده نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 25 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 5 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 3 گرم، چربی 1 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 1137 واحد، ویتامین سی 16 میلی گرم، کلسیم 17 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 259 میلی گرم، پتاسیم 260 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید