بیسکویت زنجبیلی

یک بیسکویت سنتی کریسمسی

متعلق به دسته های

  • شیرینی/ شکلات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره 150 گرم
  • شکر قهوه ای 1/2 لیوان
  • عسل 1/2 لیوان
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودر زنجبیل 1 چایخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • آرد 3 لیوان

دستور تهیه

  • کره، شکر و عسل را در ظرفی روی حرارت قرار دهید و حدود سه دقیقه هم بزنید تا شکر حل شود.
  • اجازه دهید بجوشد.
  • سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
  • مواد را در یک ظرف دیگر ریخته، تخم مرغ، زنجبیل، دارچین، بکینگ پودر، و آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
  • خمیر را در یک کیسه پلاستیکی
  • ذاشته و برای حدود یک ساعت یا تا زمانی که سفت شود در یخچال قرار دهید.
  • بعد از این مدت خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و به دلخواه قالب بزنید.
  • بیسکویت ها را در سینی فر گذاشته و به مدت 8 دقیقه در فر گرم شدن با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکات

پس از پختن بیسکویت ها، اجازه دهید خنک شده و با آیسینگ دلخواه تزئین کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 50 بیسکویت کافیست. به ازای هر عدد: انرژی 90 کالری، پروتئین 1.2 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 1.8 گرم، کربوهیدرات 14.7 گرم، سدیم 59 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید