چیزکیک توت فرنگی کتو

دسر کم کربوهیدرات و سریع انگلیسی

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

لایه زیرین

  • آرد بادام 200 گرم
  • کره ذوب شده 50 گرم
  • شیرین کننده کم کالری 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری

فیلینگ

  • پنیر خامه ای 450 گرم
  • خامه 240 گرم
  • توت فرنگی خردشده 300 گرم
  • ژلاتین 12 گرم
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو از یک لیمو
  • شیرین کننده کم کالری 6 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • یک قالب با قطر 20 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناره ها را با کره چرب کنید.
  • برای تهیه لایه زیرین، در یک کاسه بزرگ، آرد بادام را با کره ذوب شده، شیرین کننده و وانیل با هم مخلوط کنید.
  • با دست مخلوط کنید.
  • مخلوط را در قالب ریخته و خوب ته قالب فشرده کنید.
  • برای تهیه فیلینگ، در یک کاسه بزرگ، خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
  • در یک ظرف دیگر پنیر خامه ای، آب لیمو، رنده پوست لیموترش و پودر شیرین کننده را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • ژلاتین را در 2 قاشق غذاخوری آب داغ حل کنید.
  • ژلاتین مایع را داخل توت فرنگی بریزید و هم بزنید تا ترکیب شود.
  • مخلوط توت فرنگی را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  • سپس خامه فرم گرفته را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شود.
  • فیلینگ چیزکیک را درون قالب بریزید، روی آن را بپوشانید و حداقل 4 ساعت یا حتی بهتر از آن یک شب در یخچال بگذارید.
  • وقتی چیزکیک کاملاً جا افتاد، یک چاقوی تیز را دو قالب بکشید و چیزکیک را از قالب جدا کنید.
  • می توانید با توت فرنگی، نعنا و پوست لیمو یا خامه تزئین کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 برش چیزکیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 341 کالری، کربوهیدرات 7.9 گرم، پروتئین 7.4 گرم، چربی 33.2 گرم، چربی اشباع 14.6 گرم، فیبر 2.6 گرم، قند 3.9 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید