پاستا تره فرنگی و لیمو

این پاستا در کنار سالاد یا ماهی و مرغ گریل گزینه عالی است.

متعلق به دسته های

پاستا تره فرنگی و لیمو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • اسپاگتی 240 گرم
  • لیمو بزرگ 2 عدد
  • تره فرنگی متوسط خردشده 1 عدد
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری خردشده 1/2 لیوان
  • سیر خردشده 2 حبه
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/8 قاشق چایخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده 3/4 لیوان
  • پیازچه خردشده 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • پاستا را در یک قابلمه بزرگ با آب جوش بپزید تا نرم شود.
  • 1 لیوان از مایع پخت را نگه دارید و پاستا را در آبکش بریزید.
  • در همین حال، پوست لیمو را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.
  • 1 قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو و 1/4 لیوان آبلیمو را بگیرید و کناری بگذارید.
  • روغن را روی حرارت قرار داده، تره فرنگی، رنده پوست لیمو، یک چهارم لیوان جعفری، سیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید تا تره فرنگی کمی قهوه ای و نرم شود.
  • پاستا پخته شده را به تابه اضافه کنید.
  • نصف لیوان آب پخت را هم که قبلا نگهداشته بودید به تابه بیفزایید.
  • آبلیمو و یک چهارم لیوان جعفری باقیمانده را هم بیفزایید و تفت هید تا آب آن جذب شود.
  • نصف لیوان آب پخت باقیمانده را هم بریزید.
  • از روی حرارت بردرید.
  • نصف لیوان پنیر پارمسان و 2 قاشق غذاخوری پیازچه رنده شده را بریزید.
  • در زمان سرو روی آن پنیر پارمسان و پیازچه بیشتری بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 313 کالری، کربوهیدرات 50 گرم، فیبر 8 گرم، قند 4 گرم، پروتئین 13 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 3 گرم، فولات 65 میکروگرم، سدیم 430 میلی گرم، کلسیم 180 میلی گرم، منیزیم 99 میلی گرم، پتاسیم 259 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید