پاستا را در یک قابلمه بزرگ با آب جوش بپزید تا نرم شود.
1 لیوان از مایع پخت را نگه دارید و پاستا را در آبکش بریزید.
در همین حال، پوست لیمو را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.
1 قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو و 1/4 لیوان آبلیمو را بگیرید و کناری بگذارید.
روغن را روی حرارت قرار داده، تره فرنگی، رنده پوست لیمو، یک چهارم لیوان جعفری، سیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید تا تره فرنگی کمی قهوه ای و نرم شود.
پاستا پخته شده را به تابه اضافه کنید.
نصف لیوان آب پخت را هم که قبلا نگهداشته بودید به تابه بیفزایید.
آبلیمو و یک چهارم لیوان جعفری باقیمانده را هم بیفزایید و تفت هید تا آب آن جذب شود.
نصف لیوان آب پخت باقیمانده را هم بریزید.
از روی حرارت بردرید.
نصف لیوان پنیر پارمسان و 2 قاشق غذاخوری پیازچه رنده شده را بریزید.
در زمان سرو روی آن پنیر پارمسان و پیازچه بیشتری بریزید.