اسکن انار

مناسب میان وعده های شما کنار یک لیوان چای یا قهوه

متعلق به دسته های

  • شیرینی/ شکلات
اسکن انار

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شیر: 1/2 لیوان
  • شکر: 1/4 لیوان
  • رنده پوست لیمو: 2 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • آرد: 2 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • کره سرد خردشده: 3 قاشق غذاخوری
  • دانه انار: 1 لیوان
  • سفیده تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • شیر، شکر، رنده پوست لیمو، وانیل، و تخم مرغ را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • آرد، بکینگ پودر، نمک را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید. کره را به آن بیفزایید و با چنگال مخلوط کنید.
  • انار را اضافه کنید.
  • مخلوط شیر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. خمیر چسبنده خواهد بود.
  • خمیر را روی یک سطح آردپاشی قرار دهید.
  • خمیر را با دستی که به آن آرد زده اید منسجم کنید.
  • خمیر را روی سینی فر چرب شده به شکل دایره با ضخامت حدود 2 سانتیمتر باز کنید.
  • خمیر را ده برش بزنید.
  • سفیده تخم مرغ را روی خمیر بمالید و دو قاشق شکر را روی آن ها بپاشید.
  • سینی را به مدت حدود 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرارد هید تا بپزد.
  • گرم سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 10 اسکن کافیست. به ازای هر اسکن: انرژی 177 گرم، کربوهیدرات 28.9 گرم، پروتئین 4.8 گرم، چربی 4.7 گرم، فیبر 1.7 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید