راتاتوی فرانسوی

یک غذای کلاسیک فرانسوی، گیاهی و سرشار از طعم

راتاتوی فرانسوی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز اسلایس شده کوچک 1 عدد
  • فلفل دلمه قرمز اسلایس شده 1 عدد
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • بادمجان اسلایس شده 1 عدد بزرگ
  • کدوسبز اسلایس شده 2 عدد کوچک
  • گوجه فرنگی اسلایس شده متوسط 3 عدد
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • سرکه 1 قاشق غذاخوری
  • مرزنجوش تازه خردشده 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • پیاز، فلفل دلمه ای و 1/4 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید.
  • حدود 10 دقیقه با هم زدن مرتب بپزید تا فلفل نرم شود و پیاز شروع به قهوه ای شدن کند.
  • تابه را از روی حرارت بردارید. مواد را یکنواخت در تابه پخش کنید.
  • بادمجان، کدو سبز و گوجه فرنگی را به صورت لایه ای روی فلفل و پیاز در تابه بگذارید. (آنها تا حدودی روی هم قرار می گیرند.)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن روی آن ها بریزید.
  • فلفل و 1/4 قاشق چایخوری نمک باقیمانده بپاشید.
  • ظرف را در فر قرار دهید و حدود 1 ساعت تا زمانی که سبزیجات نرم شوند بپزید.
  • سپس از فر خارج کرده، سرکه و 1 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را روی آن بریزید و مرزنجوش را بپاشید.
  • اجازه دهید حدود 5 دقیقه قبل از سرو خنک شود.

نکات

این غذا را می توان تا 4 روز در یخچال نگهداری کرد.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 200 کالری، کربوهیدرات 16 گرم، قند 9 گرم، فیبر 6 گرم، چربی 15 گرم، پروتئین 3 گرم، چربی اشباع 2 گرم، ویتامین سی 65 میلی گرم، فولات 71 میکروگرم، سدیم 305 میلی گرم، کلسیم 45 میلی گرم، منیزیم 44 میلی گرم، پتاسیم 731 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید