چیزکیک ایتالیایی

بدون نیاز به پخت با بافت خامه ای

متعلق به دسته های

  • کیک
چیزکیک ایتالیایی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

پایه چیزکیک

  • بیسکویت پودرشده: 1 و نیم لیوان
  • کره ذوب شده: 1/4 لیوان

فیلینگ

  • خامه زده شده: 1 لیوان
  • پنیر خامه ای: 1 لیوان
  • پودر شکر: 1/2 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
  • شیر: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • برای تهیه پایه چیزکیک، بیسکویت پودر شده و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید و آن را در یک قالب 17 تا 20 سانتیمتری بریزید و خوب کف قالب پهن کنید و آن را فشرده سازید.
  • قالب را در یخچال قرار دهید.
  • در یک ظرف دیگر، پنیر خامه ای، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید.
  • خامه را در یک ظرف دیگر هم بزنید.
  • در یک ظرف کوچک شیر را بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید یک دقیقه استراحت کند. سپس آن را روی حرارت کم قرار دهید تا ژلاتین حل شود و یک دقیقه آن را هم بزنید. شیر نباید بجوشد و از روی حرارت بردارید.
  • یک تا دو قاشق غذاخوری مخلوط پنیر را با مخلوط شیر و ژلاتین مخلوط کنید و آرام هم بزنید، سپس آن را به باقی مخلوط پنیر اضافه کنید.
  • سپس به آرامی خامه را به مخلوط پنیر و ژلاتین بیفزایید.
  • قالب را از یخچال خارج کنید و فیلینگ پنیری را روی پایه بریزید و روی قالب یک پلاستیک بکشید و قالب را به مدت 6 ساعت یا تمام شب در یخچال قرار دهید.

نکات

در زمان سرو می توانید روی آن میوه های دلخواه خود یا شکلات ذوب شده بریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 336 کالری، کربوهیدرات 25 گرم، پروتئین 7 گرم، چربی 24 گرم، چربی اشباع 14 گرم، کلسترول 65 میلی گرم، سدیم 207 میلی گرم، پتاسیم 113 میلی گرم، قند 16 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید