بادمجان کبابی

این دستور بادمجان کبابی کاملا لطیف و کاراملی است

متعلق به دسته های

بادمجان کبابی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بادمجان متوسط: 2 عدد
  • روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
  • ادویه ایتالیایی: 1/2 قاشق غذاخوری (برای طرزتهیه ادویه ایتالیایی خانگی کلیک کنید)
  • پودر سیر: 3/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • گریل یا تابه گریل چدنی را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  • بادمجان را به صورت متقاطع برش دهید تا دایره هایی به ضخامت حدود 1.25 سانتی متر بسازید.
  • در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، چاشنی ایتالیایی و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
  • حدود نیمی از مخلوط را روی برش های بادمجان بمالید.
  • با نصف نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
  • برش های بادمجان را برگردانید و با روغن باقیمانده، نمک و فلفل روی طرف دیگر هم تکرار کنید.
  • برش های بادمجان را به صورت یک لایه روی گریل یا تابه گریل قرار دهید.
  • در صورت استفاده از تابه گریل، ابتدا با اسپری پخت و پز اسپری کنید و بدون درپوش بپزید.
  • اگر از گریل استفاده می کنید، درب آن را ببندید.
  • بادمجان را به مدت 3 تا 5 دقیقه در هر طرف کبابی کنید، تا زمانی که ذغالی شود و نرم شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 160 کالری، چربی 13.8 گرم، پروتئین 1.6 گرم، کربوهیدرات 9.6 گرم، فیبر 4.8 گرم، قند 5.4 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید