پنکیک شکم پر

این پنکیک پرشده با شکلات صبحانه بسیار صبحانه جذابی است بخصوص برای کودکان.

متعلق به دسته های

  • صبحانه
پنکیک شکلم پر

مواد اولیه

  • شکلات صبحانه: 10 تا 14 قاشق غذاخوری
  • آرد: 1 و نیم لیوان
  • بکینگ پودر: 3 قاشق چایخوری
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک: کمی
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: 1 لیوان + 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: کمی
  • کره: 1قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • یک کاغذ روغنی روی سینی پهن کنید. 
  • یک و نیم تا دو قاشق شکلات صبحانه با فاصله روی کاغذ بریزید و هرکدام را با قاشق به صورت دایره به قطر 6 سانتیمتر پهن کنید.
  • ظرف را به مدت 1 تا یک و نیم ساعت در فریزر قرار دهید. اجازه دهید تا زمان تهیه در فریزر بمانند.
  • برای درست کردن پنکیک، آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را مخلوط کنید.
  • وسط آن را یک گودی درست کنید و تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید.
  • به اندازه  مخلوط شدن هم بزنید. 
  • نصف قاشق چایخوری کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید. وقتی ذوب شدن با یک دستمال کره را در تابه پخش کنید.
  • 1/4 لیوان خمیر رادر تابه بریزید و دایره  ای با قطر حدود 8 سانتیمتر پهن کنید.
  • شکلات های صبحانه را از فریزر خارج کنید و یکی از آنها را روی خمیر قرار دهید.
  • روی شکلات ها مجدد از خمیر پنکیک بریزید. 
  • تا زمانی که لبه های طلایی شدند منتظر باشید سپس برگردانید (حدود دو دقیقه).

نکات

شکلات صبحانه ها را خیلی کلفت پهن نکنید. 

تا زمان استفاده شکلات صبحانه ها را در فریزر نگهدارید.

قطر خمیر باید از قطر شکلات صبحانه بیشتر باشد.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه  پنیکیک کافیست. به ازای هر پنکیک: انرژی 308 کالری، پروتئین 6.2 گرم، کربوهیدرات 45.9 گرم، فیبر رژیمی 1.5 گرم، قند 24.4 گرم، چربی 11.1 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 28 میلی گرم، ویتامین آ 50 واحد، ویتامین سی 14 میلی گرم، کلسیم 92.3 میلی گرم، آهن 2.2 میلی گرم، سدیم 43 میلی گرم، پتاسیم 274 میلی گرم

منبع: recipetineats.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید