خوروش مرغ و نخود

این خوروش مدیترانه ای سرشار از طعم بوده و می توانید همراه برنج یا سبزیجات پخته میل فرمایید.

خوروش مرغ و نخود

مواد اولیه

  • سیر خرده شده: 4 حبه
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • آبلیمو: 1/4 لیوان
  • پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • سینه مرغ بدون استخوان خرد شده: نیم کیلوگرم
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد: 1 عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی خرد شده: 390 گرم
  • نخود پخته: 400 گرم
  • برگ جعفری خرد شده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • سیر له شده را با 1/2 قاشق چایخوری نمک با یک چنگال خوب مخلوط کنید. 
  • آبلیمو، زیره، پاپریکا و فلفل را اضافه کنید. 
  • مرغ ها را در این مخلوط بریزید و کاملا با آن بپوشانید.
  • روغن را در تابه حرارت دهید. پیاز را اضافه کنید. تا طلائی شود.
  • مرغ ها را به تابه منتقل کنید اجازه دهید مخلوط سیر روی آن باشد و حدود 4 دقیقه تفت دهید. 
  • گوجه ها، نخود پخته، باقی مخلوط سیر و 1/4 قاشق چایخوری را اضافه کنید. 
  • دما را کاهش دهید و به پخت ادامه دهید تا مرغ ها بپزند. 
  • در زمان سرو روی آن را با جعفری تزئین کنید.

نکات

این غذا را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 5 لیوان خوروش کافیست. به ازای هر یک لیوان و یک چهارم لیوان: انرژی 178 کالری، پروتئین 18.8 گرم، کربوهیدرات 14.3 گرم، فیبر رژیمی 3.8 گرم، قند 2.7 گرم، چربی 2.6 گرم، چربی اشباع0 .9 گرم، کلسترول 41.8 میلی گرم، سدیم 408 میلی گرم، پتاسیم 368.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید