سالاد خیار و تربچه

یک سالاد سالم و کم کالری که بسیار سریع آماده می شود

سالاد خیار و تربچه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تربچه خردشده: 10 عدد
  • گوجه فرنگی گیلاسی خردشده: 2 لیوان
  • خیار خردشده: 1 عدد
  • پیاز قرمز خردشده: 1/3 لیوان
  • مایونز: 1/4 لیوان
  • ماست: 1/4 لیوان
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پیازچه خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • شوید خردشده: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • تربچه، گوجه فرنگی، خیار و پیاز را در یک کاسه بریزید.
  • در یک ظرف دیگر، مایونز، ماست، سیر، آبلیمو، نمک، فلفل، پیازچه خردشده و شوید را مخلوط کنید.
  • سس آماده شده را روی مخلوط تربچه بریزید.

نکات

اگر سس غلیظ بود می توانید یک قاشق غذاخوری آب یا کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.

بهتر است سالاد را قبل از مصرف به مدت 15 تا 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 90 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 6 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 4 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 4 میلی گرم، ویتامین آ 317 واحد، ویتامین سی 15 میلی گرم، کلسیم 36 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 75 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید