کوکی نارگیل و موز

این کوکی تنها از 4 ماده اولیه تشکیل می شود و سریع و سالم است.

کوکی نارگیل و موز

مواد اولیه

  • موز: 2 عدد
  • پودر نارگیل: 2 لیوان
  • چیپس شکلاتی: 1/2 لیوان
  • کره: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. 
  • یک کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید.
  • در یک کاسه، موزها با چنگال له کنید.
  • پودر نارگیل را با موز مخلوط کنید.
  • از مخلوط گلوله های کوچکی برداشته و کمی در دست پهن کنید.
  • با پشت قاشق یا انگشت یک سوراخ در مرکز کوکی ها ایجاد کنید.
  • به مدت 25 دقیقه کوکی ها را در فر بپزید.
  • چیپس های شکلاتی را ذوب کرده کره را در آن بریزید تا ذوب شود. 
  • وقتی کوکی ها سرد شدند شکلات را روی کوکی ها بریزید و در یخچال بگذارید.

نکات

اگر می خواهید این کوکی کاملا گیاهی باشد می توانید از روغن نارگیل بجای کره استفاده کنید.

برای طعم بهتر می توانید پودر نارگیل را در سینی پهن کرده و کمی روی حرارت قرار دهید تا کمی تست شود. قبل از استفاده آن را سرد کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی 133 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 17 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 14 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 1 میلی گرم، کلسیم 12 میلی گرم، سدیم 45 میلی گرم، پتاسیم 121 میلی گرم

منبع: clean & delicious

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید