عصاره سبزیجات 2 و یک چهارم لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شیر نارگیل یا شیر لبنی 1 و 1/4 لیوان
دستور تهیه
کره را در قابلمه بزرگی و روی حرارت متوسط قرار دهید.
هنگامی که گرم شد، پیاز را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
سیر را اضافه کنید.
کدو، پودر کاری، دارچین، زنجبیل و هویج را اضافه کنید،
سپس به آن عصاره سبزیجات بیفزایید.
فلفل و نمک بزنید. مخلوط کنید و به جوش بیاورید. هنگامی که به جوش آمد، حرارت را کاهش دهید و همه چیز را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بگذارید، یا تا کدو نرم شود.
قابلمهی سوپ را از روی حرارت بردارید و با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید.
سوپ را دوباره روی حرارت قرار داده و شیر نارگیل به آن اضافه کنید.
نکات
اگر در یک ظرف بسته، سوپ کدو را نگه دارید، تا ۷ روز تازه خواهد ماند.
ارزش غذایی
این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی ۲۹۵ کیلوکالری، کربوهیدرات ۲۱ گرم، پروتئین ۴ گرم، چربی ۲۴ گرم، سدیم ۹۰۴ میلیگرم، پتاسیم ۷۸۶ میلیگرم، فیبر ۵ گرم، ویتامین آ 16155 واحد، ویتامین سی 17 میلی گرم