سوپ کاری کدوحلوایی

یک سوپ سریع و گیاهی با بافت خامه ای

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کدوحلوایی مکعبی خردشده 450 گرم
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده کوچک 1 عدد
  • سیر رنده شده 2 حبه
  • پودر کاری 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین 1/2 قاشق چایخوری
  • زنجبیل تازه خردشده 1 قاشق غذاخوری
  • هویچ خردشده بزرگ 2 عدد
  • عصاره سبزیجات 2 و یک چهارم لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر نارگیل یا شیر لبنی 1 و 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • کره را در قابلمه‌ بزرگی و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • هنگامی که گرم شد، پیاز را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
  • سیر را اضافه کنید.
  • کدو، پودر کاری، دارچین، زنجبیل و هویج را اضافه کنید،
  • سپس به آن عصاره سبزیجات بیفزایید.
  • فلفل و نمک بزنید. مخلوط کنید و به جوش بیاورید. هنگامی که به جوش آمد، حرارت را کاهش دهید و همه چیز را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بگذارید، یا تا کدو نرم شود.
  • قابلمه‌ی سوپ را از روی حرارت بردارید و با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید.
  • سوپ را دوباره روی حرارت قرار داده و شیر نارگیل به آن اضافه کنید.

نکات

اگر در یک ظرف بسته، سوپ کدو را نگه دارید، تا ۷ روز تازه خواهد ماند.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی ۲۹۵ کیلوکالری، کربوهیدرات ۲۱ گرم، پروتئین ۴ گرم، چربی ۲۴ گرم، سدیم ۹۰۴ میلی‌گرم، پتاسیم ۷۸۶ میلی‌گرم، فیبر ۵ گرم، ویتامین آ 16155 واحد، ویتامین سی 17 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید