سیب زمینی کریسپی

یک پیش غذای ساده و مطلوب

متعلق به دسته های

سیب زمینی کریسپی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب 8 لیوان
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • سیب زمینی 900 گرم
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • سیر 3/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • پنیر چدار رنده شده 1/2 لیوان
  • خامه ترش 1/3 لیوان (برای طرزتهیه خامه ترش خانگی کلیک کنید)
  • پیازچه تازه خردشده 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آب و نمک را روی حرارت بجوش بیاورید.
  • سیب زمینی ها را در آن بپزید.
  • سپس از آب خارج کرده و با دستمال خشک کنید.
  • روی سیب زمینی ها روغن، سیر، نمک و فلفل بریزید.
  • هر سیب زمینی را با کمک یک گوشتکوب یا ته لیوان فشار دهید تا صاف شود و به ضخامت حدود یک سانت برسد.
  • سیب زمینی ها را روی سینی فر گذاشت و به مدت 25 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سپس سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و روی آن ها پنیر بریزید.
  • گریل فر را خارج کرده و مجدد سیب زمینی ها را در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
  • بعد از خروج از فر، روی آن ها خامه ترش و پیازچه خردشده بریزید.
  • سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 181 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 19 گرم، فیبر 2 گرم، قند 2 گرم، چربی 10 گرم، فولات 21 میلی گرم، سدیم 375 میلی گرم، پتاسیم 541 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید