چگونه عصاره سبزیجات خانگی تهیه کنیم؟

این عصاره ساده و سالم برای انواع غذاها از جمله سوپ ها مناسب است.

متعلق به دسته های

  • چاشنی
عصاره سبزیجات

مواد اولیه

  • آب: 2 لیتر
  • هویچ متوسط: 2 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • ساقه کرفس: 1 عدد
  • جعفری: 3 بوته ( برگ و ساقه)
  • برگ بو: 1 عدد
  • آویشن: 1 ساقه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • دانه گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • همه مواد را در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید بجوش آید سپس دما را کاهش داده و بگذارد بدون در تا 2 ساعت روی حرارت بماند.
  • تا زمانی که حجم به نصف کاهش یابد به پخت ادامه دهید.
  • این عصاره را می توانید تا 5 روز در یخچال یا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

نکات

به صورت اختیاری می توانید از تره فرنگی، سیر، گوجه فرنگی یا قارچ هم در تهیه این عصاره استفاده کنید.

ارزش غذایی

به ازای هر لیوان: انرژی 113 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 26 گرم، فیبر رژیمی 7 گرم، قند 11 گرم، ویتامین سی 19 میلی گرم، کلسیم 100 میلی گرم، پتاسیم 624 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید