بشقاب غلات و نخود

یک بشقاب غنی از مواد مغذی و فیبر

متعلق به دسته های

بشقاب غلات و نخود

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گل کلم خردشده 1 لیوان
  • روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
  • آب داغ 3 قاشق غذاخوری
  • ارده 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده 1 حبه
  • بیبی اسفناج 1 و نیم لیوان
  • کینوا پخته 1/2 لیوان
  • نخود پخته 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • گل کلم را با روغن، زیره و 8/1 قاشق چایخوری مخلوط کنید.
  • گل کلم ها را روی یک ظرف مناسب فر پخش کنید و برای 12 تا 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • در یک ظرف دیگر، آب، ارده، آبلیمو، سیر، پودر گشنیز و باقیمانده نمک را مخلوط کنید.
  • بیبی اسفناج را در ظرف سرو بریزید.
  • روی آن به ترتیب، گل کلم تست شده، کینوا پخته و نخود پخته بریزید.
  • روی آن ها دو قاشق غذاخوری س بریزید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای یک نفر کافیست. انرژی 501 کالری، چربی 25 گرم، کربوهیدرات 55 گرم، پروتئین 20 گرم، چربی اشباع 3 گرم، ویتامین سی 89 میلی گرم، فولات 166 میکروگرم، سدیم 715 میلی گرم، کلسیم 172 میلی گرم، منیزیم 157 میلی گرم، پتاسیم 1043 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید