عنوان

یک دستور غذایی آلمانی که بسیار سریع است و می توانید در کنار گوشت های کبابی نیز سرو کنید.

پیش غذا کلم قرمز آلمانی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کلم قرمز خردشده 800 گرم
  • عصاره سبزیجات 3/4 لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • سرکه سیب 1/3 لیوان
  • شیرین کننده کم کالری یا هر شیرین کننده دلخواه دیگر 3 قاشق غذاخوری
  • برگ بو 2 عدد
  • بادیان ستاره ای 4 عدد
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • سیب کوچک قرمز خردشده 2 عدد
  • نمک کمی

دستور تهیه

  • کلم را ریز خرد کنید.
  • همه مواد را به جز سیب ها در یک قابلمه بزرگ بریزید.
  • در را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
  • سپس حرارت را کم کرده و به مدت 30 دقیقه بجوشانید.
  • سیب ها را هسته بگیرید، سپس آنها را برش دهید یا خرد کنید.
  • سیب ها را داخل کلم قرمز بریزید.
  • 15 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم یا تا زمانی که تمام مایعات تبخیر شده و کلم و سیب ها نرم شوند، بپزید.
  • به اندازه لازم نمک زده و سرو کنید.

نکات

این پیش غذا را می توانید تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 50 کالری، کربوهیدرات 12 گرم، پروتئین 1.5 گرم، چربی 0.2 گرم، فیبر 3 گرم، قند 7 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید