سیب زمینی پخته ایتالیایی

یک پیش غذای ساده و گیاهی

متعلق به دسته های

یک پیش غذای ساده و گیاهی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • کدوسبز، گوجه فرنگی، ادویه ایتالیایی را روی حرارت متوسط حرارت دهید تا نرم شوند.
  • پنیر را اضافه کنید و هم بزنید.
  • سیب زمینی را بپزید و روی آن را برش دهید.
  • مخلوط کدوسبز و پنیر را روی سیب زمینی پخته بریزید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای یک نفر کافیست. انرژی 281 کالری، پروتئین 12.4 گرم، کربوهیدرات 41.6 گرم، فیبر 5.2 گرم، چربی 7.1 گرم، چربی اشباع 4.2 گرم، کلسترول 20 میلی گرم، فولات 51 میکروگرم، کلسیم 247 میلی گرم، منیزیم 56 میلی گرم، پتاسیم 1009 میلی گرم، سدیم 274 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید