سوپ گوجه فرنگی و پنیر کبابی

یک غذای سریع و متفاوت

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سوپ گوجه فرنگی
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده 1 عدد
  • سیر خردشده 2 حبه
  • گوجه فرنگی خردشده 800 گرم
  • عصاره مرغ یا سبزیجات 2 لیوان (برای طرزتهیه عصاره مرغ یا سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • برگ بو 1 عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • شیر 1/6 لیوان
  • خامه 1/6 لیوان
  • لقمه پنیر کبابی
  • کره 3 قاشق غذاخوری
  • نان تست 6 برش
  • پنیر ورقه ای 3 عدد

دستور تهیه

  • برای تهیه سوپ در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • پیاز را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.
  • سیر را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود.
  • گوجه فرنگی ها را هم بریزید و با قاشق چوبی آن ها را کمی خرد کنید.
  • عصاره مرغ یا سبزیجات آبگوشت را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  • برگ بو را اضافه کنید؛
  • به اندازه لازم نمک و فلفل بریزید و اجازه دهید سوپ 20 تا 25 دقیقه بجوشد تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.
  • سوپ را به غذاساز یا مخلوط کن منتقل کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  • خامه و شیر را با هم مخلوط کرد و به غذاساز اضافه کنید و هم بزنید.
  • برای تهیه لقمه های پنیر کبابی، یک طرف هر تکه نان را کره بمالید.
  • بین هر دو برش نان دو ورقه پنیر بگذارید.
  • مطمئن شوید که طرف های کره مالیده شده نان رو به بیرون باشد.
  • یک تابه ترجیحا گریل بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • حرارت را کم کنید و ساندویچ ها را در تابه قرار دهید.
  • اجازه دهید بماند تا نان به طور یکنواخت قهوه ای طلایی شود، حدود 5 دقیقه در هر طرف.
  • هر ساندویچ را به چهار مثلث برش دهید. در صورت تمایل آن ها را با خلال دندان ثابت کنید.
  • برای سرو، سوپ را در ظرف های سرو بریزید و روی هر کدام یک ساندویچ بگذارید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 200 کالری، چربی 12 گرم، کربوهیدرات 19 گرم، پروتئین 8 گرم، قند 5 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید