دیپ پنیر فتا

پایه این دیپ پنیر فتا و ماست یونانی است که در کنار سبزیجات و نان پیتا بسیار لذیذ است.

دیپ پنیر فتا

مواد اولیه

  •  پنیر فتا: 200 گرم
  • ماست یونانی کم چرب: 1/2 لیوان
  • نمک و فلفل: کمی
  • سیر: 1 حبه
  • رنده پوست لیمو: 3/4 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • نعنا تازه کمی (تزئین)

دستور تهیه

  • همه مواد را در غذاساز بریزید تا کاملا نرم شوند. در ظرف سرو ریخته و روی آن را با روغن زیتون و نعنا تازه تزئین کند.

نکات

این دیپ را می توانید با نان لواش تست شده یا انواع سبزیجات سرو کنید. همچنین ای دیپ را می توانید به عنوان سس در تهیه ساندویچ استفاده کنید. 

این دیپ را می توانید به مدت 3 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. 

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 1 و 1/3 لیوان دیپ کافیست. به ازای هر 2 قاشق غذاخوری: انرژی 85 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 2 گرم، قند 1 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 23 میلی گرم، سدیم 311 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید