پنینی مرغ و پستو

یک شام عالی و خانوادگی

متعلق به دسته های

پنینی مرغ و پستو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • آویشن و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  • این مخلوط را به هر دو طرف سینه‌های مرغ بمالید.
  • روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​بالا گرم کنید.
  • سینه‌های مرغ را اضافه کنید و هر طرف آنها را به مدت 3 دقیقه بپزید تا طلایی و کاملاً پخته شوند. از تابه خارج کنید.
  • وقتی سینه‌های مرغ خنک شدند، آنها را به صورت عرضی به دو نیم برش بزنید.
  • سس پستو را به طور مساوی روی نان‌های ساندویچی بمالید.
  • روی نان‌های ساندویچی را به ترتیب با بیبی اسفناج یا کاهو، سینه‌های مرغ، فلفل دلمه‌ای کبابی و پنیر موزارلا پر کنید. نان‌ها را روی هم قرار دهید و به آرامی فشار دهید.
  • یک ماهیتابه گریل یا گریل برقی را چرب کنید.
  • هر دو طرف ساندویچی‌ها را روغن اسپری کنید.
  • ماهیتابه گریل یا گریل برقی را گرم کنید.
  • ساندویچ‌ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه گریل کنید.
  • اگر از ماهیتابه استفاده می‌کنید، یک ماهیتابه سنگین یا تابه روی ساندویچی‌ها قرار دهید. تا زمانی که نان‌ها برشته شوند، بپزید.
  • ساندویچ‌ها را برگردانید و دوباره با ماهیتابه یا تابه بپوشانید. تا زمانی که طرف دیگر ساندویچی‌ها برشته شوند.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر 474 کالری، کربوهیدرات 31 گرم، فیبر 6 گرم، قند 3 گرم، پروتئین 41 گرم، چربی 21 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 106 میلی گرم، ویتامین آ 1346 واحد، ویتامین سی 3 میلی گرم، فولات 34 میکروگرم، سدیم 808 میلی گرم، پتاسیم 521 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید