در یک ظرف، کره بادام زمینی، شکر قهوه ای و کره را مخلوط کنید تا نرم و سبک شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
موز را له کرده و به مخلوط بالا بیفزایید
سپس جوپرک، آرد، آرد جوانه گندم و بکینگ پودر را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
مخلوط را در ظرف فر که کاغذ روغنی روی آن قرار داده اید بریزید.
به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا رویش طلایی شود.
بعد از آماده شدن از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود سپس برش بزنید.
نکات
این بارها در سراسر دنیا به عنوان کوکی های صبحانه شناخته می شوند و برای کسانی که فرصت صرف صبحانه ندارند گزینه مناسبی است. در عین حال به عنوان میان وعده بخصوص میان وعده زمان مدرسه برای کودکان بسیار خوشایند و سالم است.
می توانید بجای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید ولی قطعا با شکر قهوه ای طعم بهتری خواهید داشت.