نان پنیری کتو

نان ساده بدون مخمر و کم کربوهیدرات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

خمیر

  • آرد بادام 2 لیون
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر موتزارلا رنده شده 3 لیوان
  • پنیر خامه ای 60 گرم
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد

رویه خمیر

  • پنیر موتزارلا 1 لیوان
  • پنیر پارمسان رنده شده 1/2 لیوان
  • گشنیز 1/4 لیوان (برای سرو)

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • سینی فر را با کاغذ روغنی چرب کنید.
  • در یک کاسه، آرد بادام و بکینگ پودر را مخلوط کنید.
  • در یک کاسه دیگر، پنیر موتزارلا و پنیر خامه ای را مخلوط کرده و حدود 20 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا گرم شوند.
  • هم بزنید تا پنیرها نرم و مخلوط شوند.
  • پنیرهای ذوب شده را در غذاساز یا همزن با سر مخصوص همزدن خمیر بریزید.
  • تخم مرغ ها و مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم تشکیل شود.
  • خمیر را به شکل بیضی پهن کنید.
  • روی آن پنیر رنده شده بریزید. یک سانتیمتر از لبه ها را خالی بگذارید.
  • نان را به مدت ده تا دوازده دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و روی آن طلائی شود.
  • بعد از پخت روی نان جعفری خردشده بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 16 برش نان سیر کافیست. به ازای هر برش: انرژی 192 کالری، کربوهیدرات 4 گرم، پروتئین 11 گرم، چربی 15 گرم، سدیم 331 میلی گرم، پتاسیم 42 میلی گرم، فیبر 1 گرم، ویتامین آ 267 واحد، کلسیم 261 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید