تخم مرغ ترکی

یک تخم مرغ که روی سس ماست سرو می شود و یک صبحانه جذاب است

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ماست یک و نیم لیوان
  • سیر له شده 2 حبه
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • سرکه 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ 4 عدد
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • ماست، سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
  • آب را بجوش آورید.
  • وقتی شروع به جوشیدن کرد، دمای شعله را کاهش داده و سرکه را اضافه کنید.
  • با کمک یک قاشق آب را هم بزنید و یک گرداب در مرکز آب ایجاد کنید و یک تخم مرغ را در این گرداب بشکنید و اجازه دهید تخم مرغ 2 تا 3 دقیقه بپزد. سپس تخم مرغ را از آب خارج کنید.
  • باقی تخم مرغ ها را هم به همین روی درست کنید.
  • در یک ظرف دیگر، کره را روی حرارت ذوب کنید و پاپریکا را اضافه کنید و هم بزنید.
  • مخلوط ماست را در دو بشقاب بریزید.
  • روی هرکدام یک تخم مرغ قرار دهید و روی تخم مرغ مخلوط کره و پاپریکا بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 347 کالری، کربوهیدرات 8 گرم، پروتئین 29 گرم، چربی 22 گرم، سدیم 578 میلی گرم، پتاسیم 392 میلی گرم، ویتامین آ 1390 واحد، کلسیم 236 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید