نان مسطح برنجی

نان ساده با مواد اولیه کم و سالم

نان مسطح برنجی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • برنج پخته 2 لیوان
  • آب 1/2 لیوان
  • سفیده تخم مرغ 2 عدد
  • سیر 1 حبه
  • پودر دانه کتان 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز دلخواه
  • روغن زیتون+نمک+فلفل 1/2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • یک ظرف با قطر 20 سانتیمتری مناسب فر را با روغن چرب کنید.
  • همه مواد را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا به غلظت خمیر برسید.
  • از مواد به اندازه دو دایره 20 سانتیمتری داخل ظرف بریزید و حدود 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سپس از فر خارج کرده و نان را برگردانید و مجدد در فر قرار دهید.
  • بعد از پخت می توانید در صورت دلخواه روی نان فلفل قرمز بپاشید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه دو عدد نان کافیست. به ازای هر نان: انرژی 249 کالری، چربی 6.5 گرم، سدیم 1227 میلی گرم، کربوهیدرات 38 گرم، فیبر 5 گرم، قند 1.6 گرم، پروتئین 11.4 گرم، پتاسیم 305 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید