قارچ مارینت شده

یک کنار غذا عالی برای غذاهای کبابی

قارچ مارینت شده

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • قارچ خردشده 900 گرم
  • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده 3 حبه
  • آویشن 1/2 قاشق چایخوری
  • جعفری خردشده تازه 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • فلفل قرمز تند 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری)

دستور تهیه

  • روغن زیتون، سرکه بالزامیک، سیر، آویشن، جعفری، نمک، فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید.
  • قارچ ها را خرد کرده و در یک ظرف ریخته و مخلوط روغن زیتون را به آن اضافه کنید و قارچ ها را با آن خوب مخلوط کنید.
  • قارچ ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 193 کالری، چربی 15.8 گرم، پروتئین 7.4 گرم، کربوهیدرات 9.6 گرم، چربی اشباع 2.2 گرم، قند 5.1 گرم، سدیم 138 میلی گرم، پتاسیم 777 میلی گرم، فیبر 2.7 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید