سالاد گوجه و زیتون

این پیش غذای ساده می تواند مکمل غذاهای پروتئینی باشد.

سالاد گوجه و زیتون

مواد اولیه

  • گوجه خردشده: 600 گرم
  • زیتون سبز اسلایس شده: 1/4 لیوان
  • پیازچه خردشده: 1 عدد
  • سرکه قرمز: 1 قاشق غذاخوری
  • آویشن: 2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • گوجه فرنگی، زیتون، پیازچه، سرکه، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  • آماده سرو است.

نکات

ارزش غذایی

به ازای یک چهارم لیوان: انرژی 25 کالری، پروتئین 0.5 گرم، کربوهیدرات 3.1 گرم، فیبر رژیمی 0.7 گرم، قند 1.2 گرم، چربی 1.5 گرم، ویتامین آ 405 واحد، ویتامین سی 6.9 میلی گرم، فولات 10.2 میکروگرم، کلسیم 9.8 میلی گرم، منیزیم 6 میلی گرم، سدیم 233 میلی گرم، پتاسیم 115.2 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید