نان ساده کره ای

سبک و سرشار از طعم کره

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب ولرم 1 لیوان و 2 قاشق غذاخوری
  • مخمر خشک 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 و نیم قاشق چایخوری
  • روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
  • آرد 3 تا 3 و 1/4 لیوان

رویه

  • کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • در یک ظرف مخمر، شکر و آب را مخلوط کرده و اجازه دهید حدود ده دقیقه بماند تا فعال شده و کف کند.
  • نمک، روغن و دو لیوان از آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • باقیمانده آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر تشکیل شده و فقط کمی چسبنده باشد.
  • خمیر را ورز دهید و سپس در یک ظرف چرب شده به مدت یک ساعت قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود.
  • بعد از این مدت خمیر را به دوازده قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • هر قسمت را به شکل یک لوله به اندازه 20 سانتیمتر در آورید.
  • آن ها را روی سینی فر که کاغذ روغنی روی آن گذاشته اید قرار دهید.
  • روی آن را یک دستمال آشپزخانه قرار دهید و اجازه دهید یک ساعت بماند.
  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • سینی را به مدت 12 تا 14 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا طلائی-قهوه ای شود.
  • سپس از فر خارج کرده و روی آن ها کره ذوب شده بمالید.
  • این نان ها را گرم سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 نان کافیست. به ازای هر نان: انرژی 183 کالری، کربوهیدرات 28 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 6 گرم، سدیم 407 میلی گرم، پتاسیم 48 میلی گرم، فیبر 1 گرم، قند 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید