نان ذرت

یک نان متفاوت وخوش بافت

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد سفید: 1 و نیم لیوان
  • آرد ذرت: 1 و نیم لیوان
  • شکر: 1/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • باترمیلک: 1 و نیم لیوان (برای طرزتهیه باترمیلک خانگی کلیک کنید)
  • کره، ذوب شده یا روغن مایع: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • در یک کاسه مواد خشک آرد، آرد ذرت، شکر، بکینگ پودر و نمک، را با هم ترکیب کنید هم بزنید تا رنگ مخلوط یکنواخت شود.
  • در یک کاسه کوچک، تخم مرغ ها، باترمیلک، کره یا روغن را با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط تخم مرغ را در مخلوط آرد بریزید.
  • هم بزنید
  • خمیر را در قالب 22 سانتیمتری بریزید و روی آ را صاف کنید.
  • حدود 20-25 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.

نکات

این نان را گرم با کره و عسل سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای هشت برش نان کافیست، به ازای هر برش: انرژی 188 کالری، چربی 8.2 گرم، چربی اشباع 4.1 گرم، کربوهیدرات 23.1 گرم، فیبر 1.3 گرم، قند 4 گرم، پروتئین 5.9 گرم، پتاسیم 103 میلی گرم، سدیم 89 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید