مرغ پستو

وعده غذایی پرپروتئین و با طعم دلپذیر پستو

متعلق به دسته های

مرغ پستو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پنیر فتا یا صبحانه خردشده 60 گرم
  • سیر رنده شده 1 حبه
  • ماست 4 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 4 و نیم قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 2 قاشق چایخوری
  • آب 2 قاشق غذاخوری و 2 قاشق چایخوری
  • آرد 1/3 لیوان
  • پودر نان یا پودر آرد سوخاری 1 و نیم لیوان
  • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  • پستو ریحان 3 قاشق غذاخوری (برای طرزتهیه پستو ریحان خانگی کلیک کنید)
  • فیله مرغ 4 عدد 120 گرمی
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی گیلاسی 2 لیوان
  • فلفل 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • پنیر، سیر، دو قاشق غذاخوری ماست، یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چایخوری آبلیمو را در غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید.
  • دو قاشق چایخوری آب را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • سپس دو قاشق غذاخوری ماست را هم بریزید.
  • مخلوط آماده شده را در یک ظرف ریخته و روی آن را بپوشانید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.
  • آرد و پودر نان یا پودر آرد سوخاری را در دو ظرف جداگانه بریزید.
  • تخم مرغ را در یک ظرف دیگر بریزید و هم بزنید.
  • پستو و یک قاشق غذاخوری آب را در تخم مرغ بریزید و هم بزنید.
  • فیله های مرغ را در آرد بغلتانید.
  • سپس در مخلوط تخم مرغ بزنید.
  • در این مرحله فیله ها را در پودر سوخاری بزنید تا اطراف فیله ها به پودر سوخاری آغشته شود.
  • یک و نیم قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • فیله ها را در آن تفت داده و هر دو طرف را بپزید.
  • بعد از پخت فیله ها یک و نیم قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت قرار داده، گوجه فرنگی را تفت دهید.
  • سپس از روی حرارت برداشته فلفل و یک قاشق چایخوری آبلیمو و نمک را اضافه کنید.
  • برای سرو، مخلوط پنیر را روی بشقاب سرو بریزید.
  • فیله های مرغ را روی آن بچینید.
  • مخلوط گوجه فرنگی را روی آن بریزید.
  • دو قاشق غذاخوری پستو باقیمانده را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و روی گوجه ها بریزید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک فیله، دو قاشق غذاخوری مخلوط پنیر و یک چهارم لیوان مخلوط گوجه فرنگی): انرژی 486 کالری، چربی 27 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 129 میلی گرم، کربوهیدرات 24 گرم، قند 4 گرم، پروتئین 37 گرم، فیبر 3 گرم، سدیم 476 میلی گرم، پتاسیم 239 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید