پنکیک پنیری (Syrniki)

یک پنکیک پنیری سنتی روسی

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پنیر خامه ای یا فتا: 400 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: 1/2 لیوان
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • پنیر، تخم مرغ، آرد، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • از خمیر به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و آن را روی سطح آردپاشی شده بگذارید و کمی روی آن ها را صاف کنید.
  • هر طرف پنکیک را 2 تا 3 دقیقه در روغن تفت دهید تا طلائی شوند.
  • سپس از روغن خارج کرده و روی دستمال قرار دهید تا روغن ها جذب شوند.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 پنکیک کافیست. به ازای هر پنکیک: انرژی 61 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 5 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 29 میلی گرم، سدیم 181 میلی گرم، پتاسیم 12 میلی گرم، قند 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید