این ترافل بافت بسیار نرم و کرمی دارد که با مواد اولیه بسیار کمی تهیه می شود.
متعلق به دسته های
شیرینی و شکلات
مواد اولیه
پودر کاکائو: 30 گرم (1/4 لیوان)
شیر شیرین غلیظ شده: 1 قوطی
برای پوشش روی ترافل ها: تکه های شکلاتی، پودر کاکائو، پودر اسپرسو
دستور تهیه
شیر شیرین غلیظ شده و کاکائو را روی حرارت کم قرار دهید. برای 8 دقیقه بگذارید بماند تا کمی غلیظ شود.
یک ساعت در یخچال قرار دهید.
دو قاشق چایخوری از مخلوط را بردارید گلوله کرده و در موادی که میخواهید پوشش دهید بغلطانید.
نکات
این ترافل حتما باید دست کم یکساعت در یخچال بماند که قابل فرم دهی باشد. به علت شیرین بودن شیر غلیظ شده استفاده از مواد پوششی با مزه تلخ تر می تواند مطلوب تر باشد.
شیر شیرین غلیظ شده را می توانید از سوپرمارکت ها یا فروشگاه های لوازم خانگی تهیه کنید.
در محاسبه ارزش غذایی ترافل ها ترکیبات پوششی آنها در نظر گرفته نشده است.