ترافل شکلاتی ساده

این ترافل بافت بسیار نرم و کرمی دارد که با مواد اولیه بسیار کمی تهیه می شود.

متعلق به دسته های

  • شیرینی و شکلات
ترافل شکلاتی ساده

مواد اولیه

  •  پودر کاکائو: 30 گرم (1/4 لیوان)
  • شیر شیرین غلیظ شده: 1 قوطی
  • برای پوشش روی ترافل ها: تکه های شکلاتی، پودر کاکائو، پودر اسپرسو

دستور تهیه

  • شیر شیرین غلیظ شده و کاکائو را روی حرارت کم قرار دهید. برای 8 دقیقه بگذارید بماند تا کمی غلیظ شود. 
  • یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • دو قاشق چایخوری از مخلوط را بردارید گلوله کرده و در موادی که میخواهید پوشش دهید بغلطانید.

نکات

این ترافل حتما باید دست کم یکساعت در یخچال بماند که قابل فرم دهی باشد. به علت شیرین بودن شیر غلیظ شده استفاده از مواد پوششی با مزه تلخ تر می تواند مطلوب تر باشد.

شیر شیرین غلیظ شده را می توانید از سوپرمارکت ها یا فروشگاه های لوازم خانگی تهیه کنید.

در محاسبه ارزش غذایی ترافل ها ترکیبات پوششی آنها در نظر گرفته نشده است.

ارزش غذایی

این مواد برای تهیه 16 ترافل کافیست. به ازای هر ترافل: انرژی 290 کالری، پروتئین 16.3 گرم، کربوهیدرات 19.7 گرم، فیبر رژیمی 2.2 گرم، قند 2 گرم، چربی اشباع 4.1 گرم، کلسترول 282.5 میلی گرم، ویتامین آ 253 میکروگرم، ویتامین سی 21.2 میلی گرم، فولات 95.6 میکروگرم، کلسیم 89.9 میلی گرم، آهن 2.3 میلی گرم، منیزیم 67.3 میلی گرم، سدیم 391.4 میلی گرم، پتاسیم 770 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید