مرغ و کدو مدیترانه ای

یک وعده غذایی عالی برای روزهای پرمشغله هفته

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان ، به صورت افقی برش داده شده : 2 عدد
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر2 قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری یا 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • کدو سبز 1 عدد نازک برش خورده
  • گوجه فرنگی ، خرد شده 2 عدد
  • پیاز ، خرد شده 1/2 عدد
  • پنیر موتزارلای رنده شده 1/2 لیوان
  • پنیر پارمسان رنده شده 1/2 لیوان
  • جعفری تازه ، برای تزئین 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • چهار برش سینه مرغ را در یک بشقاب کم عمق بگذارید و با روغن زیتون، پودر سیر، پونه کوهی، نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • سینه مرغ را به ظرف پخت منتقل کنید و روی آن پیاز، کدو سبز خرد شده و گوجه فرنگی قرار دهید.
  • سینه مرغ و سبزیجات را با پنیر پارمساان و موتزارلا رنده شده بپوشانید.
  • ظرف پخت را به فر منتقل کنید و حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود، بدون در بپزید.
  • از فر خارج کنید و قبل از سرو ، ظرف مرغ را به مدت 5 تا 10 دقیقه استراحت دهید.

نکات

کدو سبز مرغ مدیترانه ای را می توانید تا برنج یا نان سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 503 کالری، چربی 32.5 گرم، پروتئین 40 گرم، کربوهیدرات 13 گرم، چربی اشباع 9.9 گرم، قند 2.2 گرم، کلسترول 117 میلی گرم، سدیم 448 میلی گرم، پتاسیم 608 میلی گرم، فیبر 2.9 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید