سوپ بروکلی و سیب زمینی

سوپ لذیذ و سیر کننده

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • عصاره مرغ یا سبزیجات 850 میلی لیتر (برای طرزتهیه عصاره مرغ یا عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • سیب زمینی خردشده متوسط 4 عدد
  • هویچ خردشده بزرگ 2 عدد
  • پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
  • بروکلی خردشده 2 عدد کوچک
  • کره 3 قاشق غذاخوری
  • آرد 1/3 لیوان
  • شیر 3 و نیم لیوان
  • پنیر چدار رنده شده 4 لیوان
  • نمک 1 قاشق ایخوری
  • فلفل 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • در یک قابلمه بزرگ، آب مرغ یا سبزیجات، سیب زمینی، هویج و پودر پیاز را اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید تا بجوشد.
  • حرارت را روی متوسط به کم کم کنید.
  • روی آن را بپوشانید و حدود 10 دقیقه بجوشانید.
  • بروکلی را اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه بجوشانید.
  • در همین حین، کره را در یک قابلمه دیگر روی حرارت متوسط رو به پایین آب کنید.
  • آرد را بریزید ومدام هم بزنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.
  • شیر را اضافه کرده و مدام هم بزنید.
  • حرارت را روی متوسط قرار دهید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود، بپزید و هم بزنید.
  • پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا همه آب شوند.
  • نمک و فلفل سیر را اضافه کنید. سس پنیر را در قابلمه سوپ بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  • اگر می‌خواهید سوپ رقیق‌تری داشته باشد، شیر بیشتری اضافه کنید.
  • برای طعم دادن، نمک و فلفل اضافه کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 479 کالری، کربوهیدرات 22 گرم، پروتئین 24 گرم، چربی 34 گرم، چربی اشباع 18 گرم، کلسترول 91 میلی گرم، سدیم 872 میلی گرم، پتاسیم 777 میلی گرم، فیبر 5 گرم، قند 9 گرم، ویتامین آ 4372 واحد، ویتامین سی 137 میلی گرم، کلسیم 612 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید