برش های لیمویی کلاسیک

این برش های لیمویی طعم عالی لیمو دارد با یک پایه کره ای که بسیار ساده تهیه می شود.

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
برش لیمویی کلاسیک

مواد اولیه

مواد لازم پایه برش ها:

  • کره: 250 گرم
  • شکر: 1/2 لیوان
  • وانیل: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • آرد: 2 لیوان
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

  • تخم مرغ: 7 عدد بزرگ
  • شکر: 3 لیوان
  • رنده پوست لیو: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو تازه: 1 لیوان
  • آرد: 1 لیوان
  • پودر قند: کمی

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک کاغذ روغنی روی سینی بندازید.
  • برای تهیه پایه برش ها: کره و شکر را بزنید تا کرمی رنگ شوند. وانیل، آرد و نمک را اضافه کنید. مخلوط کنید تا آرد باقی نماند.
  • خمیر را روی ظرف فر پهن کنید. کاملا فشار دهید تا پهن شود. برای 18 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که لبه ها طلائی شوند. 
  • برای تهیه مواد رویه: تخم مرغ ها و شکر را بزنید. آبلیمو و پوست لیمو را بیفزایید. بعد آرد را اضافه کیده و مخلوط کنید. 
  • رویه را روی پایه بریزید و اجازه دهید 30 تا 35 دقیقه در فر بماند. تا رویه خود را بگیرد و لرزان نباشد. بیش از حد نپزید.
  • بعد از اینکه از فر بیرون آوردید اجازه دهید یک ساعت در دمای اتاق بماند و سپس برای حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید. 
  • برش بزنید و روی آنها پودرقند بپاشید.

نکات

این برش ها تا یک هفته در یخچال و دو تا سه ماه در فریزر قابل نگهداری است.

ارزش غذایی

این مقدار برای 20 برش متوسط کافیست. به ازای هر برش 314 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 51 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 36 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 82 میلی گرم، ویتامین آ 368 واحد، ویتامین سی 5 میلی گرم، کلسیم 16 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 53 میلی گرم، پتاسیم 59 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید