کیک سیب زمینی و پیاز فرانسوی

غذای خوش طعم و زیبا برای خانواده و مهمانی های شما

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب زمینی بدون پوست خردشده 800 گرم
  • پیاز متوسط ریزخردشده 3 عدد
  • سس سویا 1 قاشق غذاخوری
  • عصاره سبزیجات 1/4 لیوان (اختیاری)
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پنیر (نوع دلخواه شما) رنده شده 1 لیوان
  • کره 4 قاشق غذاخوری
  • شیر 1 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خردشده 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • ۲ قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط-بالا ذوب کنید.
  • پیاز را ریز کرده و با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. برای ۵-۸ دقیقه تا نرم شدن پیاز تفت دهید.
  • حرارت را به متوسط کاهش دهید، یک قاشق غذاخوری سس سویا اضافه کرده و تفت دهید و گاهی هم بزنید تا پیازها کاراملی شوند، حدود ۱۵ دقیقه.
  • اگر خیلی خشک شد، یک چهارم لیوان عصاره سبزیجات را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها قهوه‌ای شوند.
  • پیاز فرانسوی خود را کنار بگذارید.
  • در همین حال، سیب‌زمینی‌ها را در آب و نمک بپزید.
  • وقتی آماده شد، سیب‌زمینی‌ها را آبکش کرده و کنار بگذارید.
  • در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی‌های پخته شده (هنوز گرم)، تخم مرغ، کره، پنیر رنده شده و پیازچه را مخلوط کرده و پوره کنید.
  • به اندازه کافی نمک و فلفل بریزید
  • اگر لازم باشد با کمی شیر غلظت آن را تنظیم کنید.
  • فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و یک سینی پخت را با کاغذ پخت پوشانید.
  • حدود یک تا دو قاشق از مخلوط سیب زمینی را در سینی فر به شکل دایره با ضخامت 3 سانتیمتر قرار دهید. می توانید از حلقه های شیرینی پزی برای تهیه کیک های یک اندازه استفاده کنید.
  • روی هر دایره سیب زمینی را کمی با پشت قاشق گود کنید و کمی مخلوط پیاز روی آن بگذارید.
  • روی هر کدام کمی پنیر رنده شده بریزید.
  • کیک ها را به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.
  • گرم سرو کنید و در زمان سرو روی آن ها کمی پیازچه خردشده بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 کیک کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 286 کالری، چربی 16 گرم، پروتئین 11.8 گرم، کربوهیدرات 24.7 گرم، چربی اشباع 9.3 گرم، قند 1.6 گرم، کلسترول 90.8 میلی گرم، سدیم 211.8 میلی گرم، پتاسیم 683 میلی گرم، فیبر 2.9 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید