۲ قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط-بالا ذوب کنید.
پیاز را ریز کرده و با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. برای ۵-۸ دقیقه تا نرم شدن پیاز تفت دهید.
حرارت را به متوسط کاهش دهید، یک قاشق غذاخوری سس سویا اضافه کرده و تفت دهید و گاهی هم بزنید تا پیازها کاراملی شوند، حدود ۱۵ دقیقه.
اگر خیلی خشک شد، یک چهارم لیوان عصاره سبزیجات را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها قهوهای شوند.
پیاز فرانسوی خود را کنار بگذارید.
در همین حال، سیبزمینیها را در آب و نمک بپزید.
وقتی آماده شد، سیبزمینیها را آبکش کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، سیبزمینیهای پخته شده (هنوز گرم)، تخم مرغ، کره، پنیر رنده شده و پیازچه را مخلوط کرده و پوره کنید.
به اندازه کافی نمک و فلفل بریزید
اگر لازم باشد با کمی شیر غلظت آن را تنظیم کنید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی پخت را با کاغذ پخت پوشانید.
حدود یک تا دو قاشق از مخلوط سیب زمینی را در سینی فر به شکل دایره با ضخامت 3 سانتیمتر قرار دهید. می توانید از حلقه های شیرینی پزی برای تهیه کیک های یک اندازه استفاده کنید.
روی هر دایره سیب زمینی را کمی با پشت قاشق گود کنید و کمی مخلوط پیاز روی آن بگذارید.
روی هر کدام کمی پنیر رنده شده بریزید.
کیک ها را به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.
گرم سرو کنید و در زمان سرو روی آن ها کمی پیازچه خردشده بریزید.