مرغ شکم پر

وعده غذایی کم کربوهیدرات و پرپروتئین

مرغ شکم پر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پنیر 1/4 لیوان
  • ریحان تازه ریز خردشده 1/4 قاشق چایخوری
  • پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک کمی
  • روغن مایع 1 قاشق چایخوری
  • عصاره مرغ 1/4 لیوان (برای طرزتهیه عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • اسفناج تازه خردشده 8 لیوان
  • گردو خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • در یک کاسه کوچک پنیر فتا، ریحان تازه، و پنیر خامه ای را مخلوط کنید.
  • با کمک یک چاقو تیز سینه های مرغ را به صورت افقی برش بزنید به صورتی که وسط آن مانند یک پاکت باز شود اما از هم جدا نشوند.
  • داخل پاکت ها از مخلوط پنیر بریزید.
  • روی مرغ ها نمک و فلفل بریزید.
  • مرغ ها را در روغن داغ روی حرارت متوسط رو به بالا در تابه قرار دهید و هر طرف را حدود 12 دقیقه تفت دهید.
  • مرغ ها را از تابه خارج کرد و روی آن ها را بپوشانید تا گرم بمانند.
  • عصاره مرغ را به همان تابه اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
  • اسفناج را داخل آن بریزید و در را بگذارید، حدود سه دقیقه بماند تا اسفناج ها نرم شوند.
  • مغز گردو و آبلیمو را هم بریزید.
  • در زمان سرو از مخلوط اسفناج در 4 بشقاب بریزید و روی هر کدام یک مرغ شکم پر قرار دهید.

نکات

می توانید به مخلوط پنیر حدود یک چهارم قاشق چایخوری گوجه فرنگی اضافه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 231 کالری، پروتئین 37.6 گرم، کربوهیدرات 1.9 گرم، فیبر 5.8 گرم، چربی 7.7 گرم، چربی اشباع 2.1 گرم، کلسترول 89 میلی گرم، آهن 5.5 گرم، منیزیم 97 میلی گرم، پتاسیم 647 میلی گرم، سدیم 334 میلی گرم  

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید