سالاد پاییزی

یک سالاد غنی از مواد مغذی

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کدوحلوایی خردشده 6 لیوان
  • روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
  • عسل 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/2 قاشق چایخوری
  • دارچین 1/4 قاشق چایخوری
  • سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده 1 حه
  • سس خردل 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو 1 قاشق چایخوری
  • اسفناج خردشده 8 لیوان
  • سیب خردشده 1 عدد
  • گردو خردشده 1/2 لیوان
  • پنیر فتا یا صبحانه 1/3 لیوان

دستور تهیه

  • کدو را با 2 قاشق غذاخوری روغن، 1 قاشق چایخوری عسل و یک چهارم قاشق چایخوری نمک، فلفل و دارچین مخلوط کنید.
  • کدوها را روی سینی فر پخش کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود.
  • سرکه، سیر، سس خردل، آبلیمو و 3 قاشق روغن مایع، یک قاشق غذاخوری عسل، و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  • بیبی اسفناج را به کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا خوب به سس آغشته شوند.
  • سپس کدوحلوایی های پخته در فر، سیب و گردوها را اضافه کرده و هم بزنید.
  • پنیر را هم روی آن بریزید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 457 کالری، کربوهیدرات 44 گرم، فیبر 8 گرم، قند 17 گرم، پروتئین 8 گرم، چربی 32 گرم، چربی اشباع 5 گرم، ویتامین سی 85 میلی گمر، فولات 111 میکروگرم، منیزیم 114 میلی گرم، پتاسیم 1077 میلی گرم، روی 2 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید