مافین اوتمیل موز و شکلات

یک صبحانه یا میان وعده بدون گلوتن

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک 3 لیوان
  • شیر 1 و 1/4 لیوان
  • شکر قهوه ای 1/4 لیوان
  • موز له شده 2 عدد
  • تخم مرغ بزرگ 2 عدد
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • کره بادام زمینی 1/4 لیوان
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب ۱۲ تایی مافین را با روغن چرب کنید.
  • جودوسر پرک، شیر، شکر قهوه ای، موز، تخم مرغ، کاکائو، بکینگ پودر، وانیل و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.
  • هر یک از قالب های مافین آماده شده را با 2 تا 3 قاشق غذاخوری خمیر پر کنید.
  • سپس کره بادام زمینی و 2 قاشق غذاخوری چیپسی شکلات را بین فنجان های مافین تقسیم کنید.
  • با باقیمانده خمیر روی قالب ها را بپوشانید و کمی فشار دهید.
  • 2 قاشق غذاخوری شکلات چیپسی باقی مانده را روی آن قرار دهید.
  • 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
  • بعد از پخت یک چاقو را دور لبه های فنجان های مافین بکشید تا کیک های جو دوسر آزاد شوند.
  • گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

نکات

کیک های بلغور جودوسر را می توانید در یک ظرف دربسته تا 2 روز در یخچال قرار دهید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 مافین کافیست. به ازای هر عدد: انرژی 188 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر 3 گرم، قند 11 گرم، چربی 7 گرم، سدیم 180 میلی گرم، پتاسیم 229 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید