کیک سیب شکلاتی

کیک خوش طعم با رویه کرانچی

متعلق به دسته های

کیک خوش طعم با رویه کرانچی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

رویه

  • شکر قهوه ای: 1/4 لیوان
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • کره: 25 گرم
  • بادام:20 گرم
  • جودوسر پرک: 2 قاشق غذاخوری

کیک

  • سیب بزرگ: 2 عدد
  • روغن مایع: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر قهوه ای: 3/4 لیوان
  • آردسفید: 1 و نیم لیوان
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: 2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • مواد رویه را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • برای تهیه کیک در یک ظرف دیگر، آرد، پودر کاکائو، دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کنید.
  • شکر قهوه ای و تخم مرغ را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • روغن مایع را به مخلوط شکر و تخم مرغ بیفزایید.
  • سیب ها را هم رنده کرده و اضافه کنید.
  • مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ بیفزایید.
  • خمیر کیک را در یک قالب مناسب بریزید.
  • مواد رویه را هم روی کیک بریزید.
  • قالب را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 برش متوسط کیک کافیست. به ازای هر برش کیک: انرژی 208 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 29 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 15 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 20 میلی گرم، ویتامین آ 98 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 38 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 53 میلی گرم، پتاسیم 89 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید