آب سبزیجات کم سدیم: 1 لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
آب سیب: 1 لیوان
ماست یونانی کم چرب: 6 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری
فلفل: 1/2 قاشق چای خوری
دستور تهیه
روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
دانه های زیره سیاه و بادیان را با آن مخلوط کنید، تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا برشته و معطر شود.
پیاز را هم بریزید و تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا نرم و طلایی شود، حدود 4 دقیقه.
چغندر را هم بریزید، هر از گاهی هم بزنید تا کمی نرم شود، حدود 3 دقیقه.
کلم، هویج و سیب زمینی را هم بزنید؛ بپزید، هر از گاهی هم بزنید، تا زمانی که کلم کمی نرم شود.
آب سبزیجات و آب سیب را هم بیفزایید.
حرارت را تنظیم کنید تا بجوشد. در آن را بپوشانید و بپزید، هر از گاهی هم بزنید تا کلم، سیب زمینی و چغندر نرم شوند، حدود 40 دقیقه.
در همین حین، ماست، آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری شوید، 1 قاشق چایخوری نعنا و 1/8 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
وقتی پخت سوپ تمام شد، سرکه، فلفل و 1 قاشق غذاخوری شوید، 2 قاشق چایخوری نعنا و 1/2 قاشق چایخوری نمک را با آن مخلوط کنید.
بادیان ستاره ای را بردارید و دور بریزید. سوپ را بین 6 کاسه تقسیم کنید. در صورت تمایل با فلفل ، شوید و/یا نعنا تزیین کنید. روی آن کمی از سس ماست بزنید.
نکات
سس ماست را را می توانید یک روز در یخچال نگهداری کنید.
سوپ را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی
این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 176 کالری، کربوهیدرات 33 گرم، فیبر 6 گرم، قند 14 گرم، پروتئین 6 گرم، چربی 3 گرم، ویتامین آ 4227 واحد، ویتامین سی 29 میلی گرم، فولات 91 میلی گرم، سدیم 455 میلی گرم، پتاسیم 644 میلی گرم