سوپ چغندر و کلم قرمز با سس ماست و شوید

سوپ خوش رنگ و با فولات بالا

سوپ چغندر و کلم قرمز با سس ماست و شوید

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • دانه زیره: 1 قاشق غذاخوری
  • بادیان ستاره ای کامل: 1 عدد
  • پیاز زرد ریز خرد شده: 1 لیوان
  • لبو پوست کنده خرد شده: 2 لیوان
  • کلم قرمز ریز خرد شده: 4 لیوان
  • هویج خرد شده:1 لیوان
  • سیب زمینی سرخ نشده خرد شده: 1 لیوان
  • آب سبزیجات کم سدیم: 1 لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • آب سیب: 1 لیوان
  • ماست یونانی کم چرب: 6 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • شوید تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • نعناع تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چای خوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  • دانه های زیره سیاه و بادیان را با آن مخلوط کنید، تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا برشته و معطر شود.
  • پیاز را هم بریزید و تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا نرم و طلایی شود، حدود 4 دقیقه.
  • چغندر را هم بریزید، هر از گاهی هم بزنید تا کمی نرم شود، حدود 3 دقیقه.
  • کلم، هویج و سیب زمینی را هم بزنید؛ بپزید، هر از گاهی هم بزنید، تا زمانی که کلم کمی نرم شود.
  • آب سبزیجات و آب سیب را هم بیفزایید.
  • حرارت را تنظیم کنید تا بجوشد. در آن را بپوشانید و بپزید، هر از گاهی هم بزنید تا کلم، سیب زمینی و چغندر نرم شوند، حدود 40 دقیقه.
  • در همین حین، ماست، آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری شوید، 1 قاشق چایخوری نعنا و 1/8 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
  • وقتی پخت سوپ تمام شد، سرکه، فلفل و 1 قاشق غذاخوری شوید، 2 قاشق چایخوری نعنا و 1/2 قاشق چایخوری نمک را با آن مخلوط کنید.
  • بادیان ستاره ای را بردارید و دور بریزید. سوپ را بین 6 کاسه تقسیم کنید. در صورت تمایل با فلفل ، شوید و/یا نعنا تزیین کنید. روی آن کمی از سس ماست بزنید.

نکات

سس ماست را را می توانید یک روز در یخچال نگهداری کنید.

سوپ را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 176 کالری، کربوهیدرات 33 گرم، فیبر 6 گرم، قند 14 گرم، پروتئین 6 گرم، چربی 3 گرم، ویتامین آ 4227 واحد، ویتامین سی 29 میلی گرم، فولات 91 میلی گرم، سدیم 455 میلی گرم، پتاسیم 644 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید