توپ شکلات داغ

نوشیدنی زیبا و خلاقانه

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • شکلات را به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید.
  • در قالب های کروی کوچک یک قاشق غذاخوری از شکلات ذوب شده بریزید. شکلات را با برس را پشت قاشق در همه قسمت های نیم کره بمالید. سپس قالب را به مدت 5 تا ده دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
  • سپس قالب را از یخچال خارج کرده و یک قاشق چایخوری دیگر از شکلات را روی لایه قبلی بمالید.
  • قالب را مجدد در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. در این مرحله 12 نیم کره آماده خواهید داشت.
  • داخل شش نیمکره، دو قاشق چایخوری از مخلوط پودر شکلات داغ خانگی و سه تا چهار عدد مارشمالو کوچک بریزید.
  • کمی روی لبه نیم کره ها شکلات ذوب شده بمالید و نیم کره های خالی را روی نیم کره های پرشده قرار دهید.
  • در صورت نیز روی لبه ها کمی دیگر شکلات ذوب شده بمالید تا به هم بچسبند
  • توپ ها را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند.

نکات

برای سرو، یک لیوان شیر داغ را در هر لیوان بریزید. داخل هر لیوان یک توپ آماده شده بیندازید. بعد از اینکه توپ ها ذوب شدند می توانید نوشیدنی خود را هم بزنید و میل کنید.

این توپ ها را می توانید تا 2 هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 توپ کافیست. به ازای هر توپ: انرژی 494 کالری، چربی 21.9 گرم، چربی اشباع 13.2 گرم، کربوهیدرات 73.3 گرم، فیبر 3.4 گرم، قند 62.4 گرم، پروتئین 11 گرم، سدیم 147 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید