سوپ مرغ پاپریکا

سوپ سرشار از طعم و ساده

متعلق به دسته های

سوپ سرشار از طعم و ساده

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • ران مرغ بدون پوست و استخوان خردشده 670 گرم
  • فلفل دلمه قرمز خردشده 2 عدد متوسط
  • پیاز خردشده بزرگ 1 عدد
  • سیر ریزخردشده 6 حبه
  • پاپریکا 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 3/4 قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی خردشده 450 گرم
  • آب مرغ 6 لیوان
  • نودل 1 و 1/4 لیوان
  • خامه ترش 3/4 لیوان (برای طرزتهیه خامه ترش خانگی کلیک کنید)
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خردشده 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • روغن را در یک ظرف روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
  • مرغ را اضافه کنید؛ 8 تا 10 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا بپزد.
  • 2فلفل دلمه ای، پیاز و سیر را اضافه کرده تفت دهید.
  • پاپریکا و نمک را اضافه کنید؛ بپزید، مدام هم بزنید تا معطر شود، حدود 1 دقیقه.
  • گوجه فرنگی را اضافه کنید.
  • در این مرحله آب مرغ را اضافه کنید؛ روی حرارت زیاد به جوش بیاورید.
  • رشته فرنگی را هم بریزید.
  • در ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید. حدود 8 دقیقه بپزید تا رشته ها نرم شوند و مرغ پخته شود.
  • 4خامه ترش و آرد را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و داخل سوپ هم بریزید.
  • 3 تا 5 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
  • در زمان سرو روی آن جعفری بریزید.

نکات

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 355 کالری، چربی 13 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 121 میلی گرم، کربوهیدرات 30 گرم، قند 9 گرم، پروتئین 29 گرم، فیبر 5 گرم، سدیم 552 میلی گرم، پتاسیم 701 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید