یک لیوان برگ گشنیز و روغن، 2 قاشق غذاخوری آبلیمو، آب پرتقال، سیر 1/4 قاشق چایخوری نمک در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
نصف مخلوط را در یک کاسه کوچک بریزید و در یخچال قرار دهید.
مخلوط باقیمانده را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و مرغ را اضافه کنید.
کیسه را ببندید و مرغ را با سس مخلوط کنید.
به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
در همین حین، گوجه فرنگی، توت فرنگی، فلفل، پوست لیموترش و 1 قاشق غذاخوری باقی مانده آبلیمو، 1/4 لیوان گشنیز خرد شده و 1/8 قاشق چایخوری نمک در یک کاسه متوسط؛ خوب مخلوط کرده و در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
گریل یا تابه گریل را از متوسط رو به بالا گرم کنید.
کمی روغن بزنید.
مرغ را از سس خارج کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه هر طرف مرغ را کباب کنید تا قهوه ای شود و کاملا پخته شود.
اجازه دهید مرغ به مدت 5 دقیقه استراحت کند.
سپس مرغ ها را به نوارهای نازک برش دهید.
برای سرو 1/4 لیوان اسفناج و 1/3 لیوان مرغ را روی هر نان قرار دهید.
روی هر کدام حدود 1 و 1/2 قاشق چایخوری از مخلوط گشنیز بریزید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (نان دو عدد+3/4 لیوان مرغ+ 1/2 لیوان اسفناج+ 1 قاشق غذاخوری سس+ 1/2 لیوان مخلوط گشنیز): انرژی 385 کالری، کربوهیدرات 23 گرم، فیبر 4 گرم، قند 6 گرم، پروتئین 32 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 78 میلی گرم، سدیم 323 میلی گرم، پتاسیم 438 میلی گرم