تاکو مرغ و گشنیز

تاکو مرغ با یک سس ساده و خوش طعم

متعلق به دسته های

تاکو مرغ و گشنیز

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گشنیز خردشده 1 و 1/4 لیوان
  • روغن زیتون 1/4 لیوان
  • رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
  • آب پرتقال 2 قاشق غذاخری
  • سیر خردشده 2 حبه
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • سینه مرغ بدون استخوان 600 گرم
  • گوجه فرنگی خردشده 1 لیوان
  • توت فرنگی خردشده 1 لیوان
  • فلفل تند خردشده 1 قاشق غذاخوری
  • بیبی اسفناج 2 لیوان
  • نان تورتیلا یا لواش 6 برش 15 سانتیمتر

دستور تهیه

  • یک لیوان برگ گشنیز و روغن، 2 قاشق غذاخوری آبلیمو، آب پرتقال، سیر 1/4 قاشق چایخوری نمک در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
  • نصف مخلوط را در یک کاسه کوچک بریزید و در یخچال قرار دهید.
  • مخلوط باقیمانده را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و مرغ را اضافه کنید.
  • کیسه را ببندید و مرغ را با سس مخلوط کنید.
  • به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • در همین حین، گوجه فرنگی، توت فرنگی، فلفل، پوست لیموترش و 1 قاشق غذاخوری باقی مانده آبلیمو، 1/4 لیوان گشنیز خرد شده و 1/8 قاشق چایخوری نمک در یک کاسه متوسط؛ خوب مخلوط کرده و در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
  • گریل یا تابه گریل را از متوسط رو به بالا گرم کنید.
  • کمی روغن بزنید.
  • مرغ را از سس خارج کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه هر طرف مرغ را کباب کنید تا قهوه ای شود و کاملا پخته شود.
  • اجازه دهید مرغ به مدت 5 دقیقه استراحت کند.
  • سپس مرغ ها را به نوارهای نازک برش دهید.
  • برای سرو 1/4 لیوان اسفناج و 1/3 لیوان مرغ را روی هر نان قرار دهید.
  • روی هر کدام حدود 1 و 1/2 قاشق چایخوری از مخلوط گشنیز بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (نان دو عدد+3/4 لیوان مرغ+ 1/2 لیوان اسفناج+ 1 قاشق غذاخوری سس+ 1/2 لیوان مخلوط گشنیز): انرژی 385 کالری، کربوهیدرات 23 گرم، فیبر 4 گرم، قند 6 گرم، پروتئین 32 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 78 میلی گرم، سدیم 323 میلی گرم، پتاسیم 438 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید