برنج گشنیز و لیمو

این برنج را می توانید به تنهایی یا در کنار مرغ و میگو گریل یا در تاکو استفاده کنید.

متعلق به دسته های

برنج گشنیز و لیمو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • برنج 1 لیوان
  • روغن 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده 1 حبه
  • آب 2 لیوان
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • گشنیز تازه ریز خردشده 1/4 لیوان
  • رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • روغن را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • برنج و سیر را هم بریزید و تفت دهید.
  • هم بزنید تا کمی برشته و معطر شود، حدود 1 دقیقه.
  • آب و نمک را اضافه کنید؛ حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید و بگذارید بجوشد.
  • حرارت را به متوسط کم کنید و در آن را بپوشانید. بجوشانید، تا زمانی که آب تقریباً جذب شود و برنج فقط نرم شود، حدود 12 دقیقه.
  • از روی حرارت بردارید؛ بگذارید 5 دقیقه بماند.
  • گشنیز، پوست لیموترش و آبلیمو را اضافه کنید.
  • با چنگال به آرامی کمی برنج را له کنید.
  • در صورت تمایل با تکه های لیموترش سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (3/4 لیوان): انرژی 195 کالری، کربوهیدرات 36 گرم، پروتئین 3 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 1 گرم، سدیم 295 میلی گرم، پتاسیم 23 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید